Kategóriák
Blog

Szalagfüggöny szerelés

Vállaljuk komplett szalagfüggönyök felmérését,
szerelését Dabas 70km-es
körzetében.

Gyorsposta külföldről

5 munkanapos szállítási határidő, előre utalás után, egyenesen a kért címre megy a gyárból.

Rasch tapéta: 12 tekercsig
6000.-

Marburg tapéta: 12 tekercsig
12000.-

AS tapéta
9000.-

Erismann tapéta: 12 tekercsig

9000.-

Kérd ingyenes ismertetőinket az öntapadós fóliákról, tapétákról, árnyékolókról. Értesülj időben a játékainkról, akciókról.
Pontgyűjtő

Barkácsbolt
Vállalható vállalkozás

Termékajánló
Fizetési megoldás

Zambaiti, Limonta


Olasz stílus és minőség a falakon. Klasszikus, álomszép selyemtapétákat találsz itt. Egy életen keresztül megmarad a tapéta szépsége, hoszen ez a vinyl felület tökéletesen lemosható. Kastélyok, főúri paloták voltak az ihletadók ezeknek a katalógusoknak az elkészültében. Érezd magad te is hercegnek/hercegnőnek! A Zambaiti Parati, Murella  márkák összes alkotása szabadalommal védett: ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy megvédje az ajánlatok eredetiségét, és lehetőség szerint megvédje vásárlóit a károktól. Utánzatok és hamisítások lehetősége kizárt.
Garantált az utánozhatatlan és időtálló stílus. A dombornyomás az az ipari eljárás, amely lehetővé teszi, hogy egy nyomtatott falra dombornyomott mintát domborítson.

A Zambaiti Parati a forró és regiszteres dombornyomásra specializálódott, amely a legkifinomultabb, csak egytized milliméteres tűréssel rendelkezik.
Az így kapott dombormű tartós és követi a nyomtatott minta formáját, erősítve annak esztétikai jellemzőit, így a tapéták világosabbak, látványosabbak és kellemes tapintásúak.