Kategóriák
VIP tagjaink az elsők, akik értesülnek kuponjainkról, híreinkről, az új termékekről. Gyere, várunk Téged is!
Szalagfüggöny szerelés

Vállaljuk komplett szalagfüggönyök felmérését,
szerelését Dabas 70km-es
körzetében.

Blog

Gyorsposta külföldről

5 munkanapos szállítási határidő, előre utalás után, egyenesen a kért címre megy a gyárból.

Rasch tapéta: 12 tekercsig
9000.-

Marburg tapéta: 12 tekercsig
15000.-

AS tapéta
11000.-

Erismann tapéta: 12 tekercsig

11000.-

Barkácsbolt
Fizetési megoldás

Poszterek


Kisposzter, közepes poszter vagy nagy méretű fototapéta a vágyad? Nézz körül 1. osztályú termékeink között! Akár utánvétes fizetés is lehetséges. A Komar poszterek nagy részét 3-4 napos szállítási határidővel tudjuk küldeni a külső raktárból.A gyerekeknek választhatsz hercegnős, kisvakondos, pókemberes falravalót.A felnőttek pedig a modern, városi, természetimádó vagy akár kőhatású poszterek közül válogathatnak.

Ha ettől is többet szeretnél tudni a poszterek felhasználásáról, lehetőségeiről, nézd meg ezt a rövid ismertetőt a youtube-on »»»

Vagy olvasd el az erről szóló cikket a Blogban ITT!
Lehangoló a szobád? Semmi köze az egyéniségedhez? Szeretnél végre változtatni ezen? Ha érdekelnek a XXI. századi új témák, szeretnél gyorsan megoldást találni az új, tökéletes szobádra, akkor itt a helyed!
Az üzletek mai bő választéka mellett akár a meglévő bútoraidhoz keresel hozzájuk illő posztert, akár a kiválasztott képhez berendezést, egyszerűbb dolgod lesz, mint anno a szüleidnek.
1-1 poszteren belül mindig több szín is megjelenik, ezért szabadabban is tudsz válogatni a falszínek és kiegészítők között.Lényeg, hogy olyanná alakítsd a privát szférádat, ahol igazán jól érzed magad!
Ehhez nem is kell mélyen a pénztárcába nyúlni, mivel könnyen beszerezhető, megfizethető dekorációról van szó. Ráadásul a felhelyezése sem bonyolult. A könnyebb felragasztás érdekében a gyártók ugyanúgy csíkokra vágják a posztert, mint a rendes tapétát.
A gyártó cégek egyre újabb témákkal állnak elő. Adunk néhány ötletet, de a katalógusokat átnézve sok egyéb remek dologra találhatsz.