Gyorsposta külföldről

5 munkanapos szállítási határidő, előre utalás után, egyenesen a kért címre megy a gyárból.

Rasch tapéta: 12 tekercsig 5000.-

PS tapéta: 12 tekercsig 8000.-

Marburg tapéta: 12 tekercsig 11000.-

AS tapéta

7000.-

Hírlevél
Pontgyűjtő

Barkácsbolt
Ajándékpont

Vállalható vállalkozás

Videók

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Magyarázat a tapétán levő jelölésekhez

Imagine minőségi gyerektapéták:

Imagine gyerektapéták

Gardinia EasyFix roletta szerelése

Dc-Fix fólia ragasztása

 

 

 

 

Termékajánló
Pick Pack Pont

Csomagátvétel akár hétvégén, alacsony áron, közel az otthonához.

60 centiméternél rövidebb

csomagok szállítására!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás
Személyi kölcsön
Szűrés
Gyártó

KARNISOK

Főkategória >KARNISOK

A karnisok kiválasztására gyakran indokolatlanul kevés figyelmet fordítunk, pedig egy jól megválasztott darab az egész helyiség hangulatát meghatározhatja. Akár teljesen új helyiséget tervez, akár csak a meglévő karnist szeretné lecserélni, szánjon időt rá, hogy megnézze kínálatunkat, és az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást válassza!

 

Az elegáns és egyszerű vitrázs rudaktól a modern, belső csúszású karnisokig  sokféle megoldást kínálunk arra, hogy elegánsabbá és biztonságosabbá tegye a szobákat.  Legyen szó akár higiénikus és praktikus panelfüggönyről, vagy a zuhanyfüggöny rögzítéséről, a kínálatunkban szereplő karnisok és kiegészítők között egészen biztosan talál majd Önnek megfelelőt.

 

A jól kiválasztott karnis kibírja, ha a gyerekek megrángatják a függöny alját, emellett dekoratív, könnyen tisztítható, és illeszkedik a helyiség hangulatához.

 

Tekintse meg karnis választékunkat!
Milyen karnist válasszak?

 

A karnisok közül az egyik legkedveltebb típus az úgynevezett rúdkarnis. Ennek legnagyobb előnye, hogy nagyon egyszerűen felszerelhető, változatosan kialakítható, ráadásul a függöny felakasztása is sokféleképpen megoldható. Ezek a karnisok általában két vagy több tartókarból, egy rúdból és végzárókból állnak. Készülhetnek fából és fémből is, és rögzíthetők a plafonon vagy az oldalfalon is.

 

Az alumínium karnisok, illetve műanyag sínrendszerek leginkább a szűk terekben népszerűek, mivel kis helyet foglalnak, nem feltűnőek, és akár be is hajlíthatjuk őket, ha ki kell kerülni a radiátor csövét, vagy a mennyezeten futó kábeleket.

 

A lapfüggöny, vagy panelfüggöny akkor praktikus megoldás, ha modern környezetet szeretnénk. A lapfüggönyt akár érintés nélkül, zsinórral is mozgathatjuk. mivel finoman állítható, könnyen megtalálhatjuk a nekünk legmegfelelőbb árnyékolási mértéket.