Kategóriák

Fizetési megoldás

Termékajánló

Gyorsposta külföldről

5 munkanapos szállítási határidő, előre utalás után, egyenesen az Ön címére.

Rasch tapéta: 12 tekercsig 5000.-

PS tapéta: 12 tekercsig 8000.-

Marburg tapéta: 12 tekercsig 11000.-

Személyi kölcsön

Tapétakarnis.hu

KARNISOK

Fő kategória >KARNISOK

A karnisok kiválasztására gyakran indokolatlanul kevés figyelmet fordítunk, pedig egy jól megválasztott darab az egész helyiség hangulatát meghatározhatja. Akár teljesen új helyiséget tervez, akár csak a meglévő karnist szeretné lecserélni, szánjon időt rá, hogy megnézze kínálatunkat, és az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást válassza!

 

Az elegáns és egyszerű vitrázs rudaktól a modern, belső csúszású karnisokig  sokféle megoldást kínálunk arra, hogy elegánsabbá és biztonságosabbá tegye a szobákat.  Legyen szó akár higiénikus és praktikus panelfüggönyről, vagy a zuhanyfüggöny rögzítéséről, a kínálatunkban szereplő karnisok és kiegészítők között egészen biztosan talál majd Önnek megfelelőt.

 

A jól kiválasztott karnis kibírja, ha a gyerekek megrángatják a függöny alját, emellett dekoratív, könnyen tisztítható, és illeszkedik a helyiség hangulatához.

 

Tekintse meg karnis választékunkat!
Milyen karnist válasszak?

 

A karnisok közül az egyik legkedveltebb típus az úgynevezett rúdkarnis. Ennek legnagyobb előnye, hogy nagyon egyszerűen felszerelhető, változatosan kialakítható, ráadásul a függöny felakasztása is sokféleképpen megoldható. Ezek a karnisok általában két vagy több tartókarból, egy rúdból és végzárókból állnak. Készülhetnek fából és fémből is, és rögzíthetők a plafonon vagy az oldalfalon is.

 

Az alumínium karnisok, illetve műanyag sínrendszerek leginkább a szűk terekben népszerűek, mivel kis helyet foglalnak, nem feltűnőek, és akár be is hajlíthatjuk őket, ha ki kell kerülni a radiátor csövét, vagy a mennyezeten futó kábeleket.

 

A lapfüggöny, vagy panelfüggöny akkor praktikus megoldás, ha modern környezetet szeretnénk. A lapfüggönyt akár érintés nélkül, zsinórral is mozgathatjuk. mivel finoman állítható, könnyen megtalálhatjuk a nekünk legmegfelelőbb árnyékolási mértéket.

Webáruház készítés