Kategóriák

Fizetési megoldás

Termékajánló

Gyorsposta külföldről

5 munkanapos szállítási határidő, előre utalás után, egyenesen az Ön címére.

Rasch tapéta: 12 tekercsig 5000.-

PS tapéta: 12 tekercsig 8000.-

Marburg tapéta: 12 tekercsig 11000.-

Személyi kölcsön

Tapétakarnis.hu

Tapéta választékunk

 

A megfelelő, jó minőségű, tartós tapéta kiválasztásával akár 20-30 évre is egészséges és tiszta környezetet teremthetünk. A jó tapétaválasztás éppen ezért nagyon fontos döntés, hiszen az eredmény hosszú évekig a mindennapjaink része marad.

 

Tapéta kínálatunk összeállításakor arra törekedtünk, hogy minőségi és esztétikus darabok lehető legszélesebb kínálatát tudjuk biztosítani. Az exkluzív selyem tapétáktól kezdve az egyszerűbb, ugyanakkor tartós, törölhető darabokon át a kedvező árú, dekoratív modellekig igyekszünk minden lakásba, helyiségbe megfelelő díszítést kínálni.

 

Az öntapadós tapéta nem csak a fal dísze lehet: segítségével megszépíthetjük megunt bútorainkat, ajtóinkat, de akár használati tárgyainkat is. Kedvező áron, akár folyóméterben kapható termékeink segítségével a kreativitásnak már semmi sem szabhat határt!

 

 

A tapétaválasztás fontossága

 

Az, hogy milyen tapéta mutat igazán jól a felújítandó helyiségben, általában annak adottságaitól függ. A kisebb terekben az egyszínű, világos, apró mintás, vagy csíkos tapéták mutatnak jól, ezek ugyanis tágasabbnak láttatják a teret. A nagyobb szobákba bármilyen tapétát felragaszthatunk, itt a színek játékával érhetünk el érdekes hatásokat. A fényesebb helyiségekben sötétebb tónusú tapétával mérsékelhetjük a ragyogást, míg egy meleg színű, erősebb árnyalatú fallal meghittebb, nyugalmasabb hangulatot teremthetünk.

 

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően ma már egészen kedvező áron is jó minőségű, tartós tapétákat kaphatunk. A vlies tapétákat házilag, szakember nélkül is szépen fel tudjuk rakni.

 

Webáruház készítés