Kategóriák
Gyorsposta külföldről

5 munkanapos szállítási határidő, előre utalás után, egyenesen a kért címre megy a gyárból.

Rasch tapéta: 12 tekercsig 5000.-

PS tapéta: 12 tekercsig 8000.-

Marburg tapéta: 12 tekercsig 11000.-

AS tapéta

7000.-

Hírlevél
Pontgyűjtő

Barkácsbolt
Ajándékpont

Vállalható vállalkozás

Termékajánló
Pick Pack Pont

Csomagátvétel akár hétvégén, alacsony áron, közel az otthonához.

60 centiméternél rövidebb

csomagok szállítására!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás
Személyi kölcsön

Tapéta választékunk

 

A megfelelő, jó minőségű, tartós tapéta kiválasztásával akár 20-30 évre is egészséges és tiszta környezetet teremthetünk. A jó tapétaválasztás éppen ezért nagyon fontos döntés, hiszen az eredmény hosszú évekig a mindennapjaink része marad.

 

Tapéta kínálatunk összeállításakor arra törekedtünk, hogy minőségi és esztétikus darabok lehető legszélesebb kínálatát tudjuk biztosítani. Az exkluzív selyem tapétáktól kezdve az egyszerűbb, ugyanakkor tartós, törölhető darabokon át a kedvező árú, dekoratív modellekig igyekszünk minden lakásba, helyiségbe megfelelő díszítést kínálni.

 

Az öntapadós tapéta nem csak a fal dísze lehet: segítségével megszépíthetjük megunt bútorainkat, ajtóinkat, de akár használati tárgyainkat is. Kedvező áron, akár folyóméterben kapható termékeink segítségével a kreativitásnak már semmi sem szabhat határt!

 

 

A tapétaválasztás fontossága

 

Az, hogy milyen tapéta mutat igazán jól a felújítandó helyiségben, általában annak adottságaitól függ. A kisebb terekben az egyszínű, világos, apró mintás, vagy csíkos tapéták mutatnak jól, ezek ugyanis tágasabbnak láttatják a teret. A nagyobb szobákba bármilyen tapétát felragaszthatunk, itt a színek játékával érhetünk el érdekes hatásokat. A fényesebb helyiségekben sötétebb tónusú tapétával mérsékelhetjük a ragyogást, míg egy meleg színű, erősebb árnyalatú fallal meghittebb, nyugalmasabb hangulatot teremthetünk.

 

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően ma már egészen kedvező áron is jó minőségű, tartós tapétákat kaphatunk. A vlies tapétákat házilag, szakember nélkül is szépen fel tudjuk rakni.